Δραστηριότητες

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Περιεχόμενα

Προώθηση Θετικών Συμπεριφορών

   Οι τρόποι συμπεριφοράς όλων μας (ενηλίκων και παιδιών) έχει απασχολήσει γενιές και γενιές ανθρώπων. Την τελευταία δεκαετία ευτυχώς το θέμα αυτό απασχολεί όχι πια μόνο τους γονείς, τους θεωρητικούς της εκπαίδευσης και τους μάχιμους εκπαιδευτικούς αλλά και τους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Παιδείας, οι οποίοι με πολλούς και ποικίλους τρόπους προσπαθούν να βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

   Πέραν των παραπάνω ας παραδεχτούμε πως απαραίτητο είναι να κατανοήσουν όλοι, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί ότι το σχολείο για να λειτουργήσει σωστά και σε ηρεμία έχει κανόνες συμπεριφοράς, τους οποίους πρέπει να ακολουθούμε όλοι. Ας τους δούμε, πατώντας πάνω στην παρακάτω εικόνα.

Την παρουσίαση ετοίμαστε ο Δάσκαλος του Σχολείου μας κ. Σούλης Ξανθόπουλος και την επεξεργάστηκε ο επίσης Δάσκαλος του Σχολείου κ. Τσιακίρης Βασίλης

Πάμε ...Ανακύκλωση

Τα οφέλη της ανακύκλωσης είναι πολύ περισσότερα από τα προφανή, που είναι η προστασία του περιβάλλοντος και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας. Είπαμε λοιπόν να ανακαλύψουμε κι εμείς στο Σχολείο μας τα οφέλη της Ανακύκλωσης. Πατήστε στην παρακάτω εικόνα για να ξεκινήσουμε μαζί.