Ενημερωτικό σημείωμα για το Ευρωπαϊκό Σχολικό Πρόγραμμα διανομής φρούτων, λαχανικών και γάλακτος

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

   σας ενημερώνουμε ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων υλοποιεί Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα διανομής φρούτων, λαχανικών και γάλακτος σχολικών ετών 2020/2021, 2021/2022 και 2022/2023 σε Δημοτικά Σχολεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

   Το ανωτέρω Πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές/μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων προεπιλεγμένων περιοχών της χώρας. Η προσφορά στους μαθητές/μαθήτριες δωρεάν φρούτων, λαχανικών και γάλακτος παρέχει σημαντικά μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα κοινωνικά και οικονομικά οφέλη, όπως η ενίσχυση των θετικών στάσεων των μαθητών/τριών ως προς τις διατροφικές τους συνήθειες, η προώθηση της υγιεινής διατροφής και η καταπολέμηση της παχυσαρκίας.

   Για τη συμμετοχή των μαθητών/μαθητριών στο Πρόγραμμα ζητείται η ενυπόγραφη συγκατάθεσή σας, την οποία θα επιστρέψετε άμεσα στο σχολείο, είτε έντυπα μέσω των μαθητών, είτε αποστέλλοντάς την στο email του σχολείου.

   Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την υπεύθυνη δήλωση.

Υπεύθυνη Δήλωση Κηδεμόνα:

2 σκέψεις για το “Ενημερωτικό σημείωμα για το Ευρωπαϊκό Σχολικό Πρόγραμμα διανομής φρούτων, λαχανικών και γάλακτος”

  1. Τριανταφυλλιά Δαφνάκη

    Καλημέρα. Ναι συμφωνώ και δηλώνω επευθυνα ότι η κόρη μου Ιωάννα Ευτυχιάδη μαθήτρια του Δ2, να παραλαμβάνει από το σχολείο φρούτα, λαχανικά και γάλα στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Σχολικού Προγράμματος.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *