Έναρξη Σχολικού Έτους – Αγιασμός

 Αγαπητοί γονείς και μαθητές καλή σχολική χρονιά. Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, πρώτη ημέρα του νέου σχολικού έτους θα τελεστεί Αγιασμός. Η ώρα του Αγιασμού έχει οριστεί για τις 8:30 π.μ. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο από τις δύο εισόδους του προαυλίου, καθώς όμως δεν έχει οριστεί ακόμη σχολική τροχονόμος, προτιμητέο είναι να χρησιμοποιήσουν την παράπλευρη είσοδο (από το Κλειστό Γυμναστήριο) με σκοπό να αποφευχθεί ο συνωστισμός επί της Αθανασίου Διάκου 1 όπου βρίσκεται η κεντρική αυλόπορτα (κίτρινη).

  Στους χώρους έξω από τις δύο προαναφερθείσες αυλόπορτες θα βρίσκονται εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, οι οποίοι θα συγκεντρώνουν τις συνδρομές των μελών.

   Οι γονείς μπορούν να εισέλθουν στο προαύλιο του Σχολείου μαζί με τους μαθητές. Οι μαθητές θα κατευθυνθούν στην πάνω αυλή με τρόπο που θα υποδείξουν οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί. Οι συνοδοί γονείς θα σταθούν στην πάνω αυλή σε απόσταση από τους παραταγμένους μαθητές.

      Οι μαθήτριες και μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους τσάντες για να βάλουν μέσα τα βιβλία τους. 

   Θα ακολουθήσει ο καθιερωμένος Αγιασμός που θα γίνει στις 08:30 π.μ. στην αυλή του σχολείου. Κατόπιν οι μαθήτριες και μαθητές  θα οδηγηθούν στις αίθουσες με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών, όπου θα πραγματοποιηθούν:.

  1. Διανομή των βιβλίων της νέας σχολικής χρονιάς,
  2. Eνημέρωση για το ωρολόγιο πρόγραμμα της εβδομάδας και τη γενικότερη λειτουργία του Σχολείου.

   Το Σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά από Τρίτη 12/9 με πλήρες πρόγραμμα. Θα λειτουργεί κανονικά η Πρωινή Ζώνη και το Ολοήμερο.

   Στη συνέχεια οι μαθητές θα αποχωρήσουν σταδιακά με ευθύνη των γονέων από τις εισόδους της αυλής από τις οποίες προσήλθαν. Εκτιμώμενος χρόνος αποχώρησης είναι η 09:30 π.μ. Παρακαλούνται οι γονείς που επιθυμούν να συνοδεύσουν τα παιδιά τους να βρίσκονται έγκαιρα έξω από τις εισόδους του σχολείου από τις οποίες τα παιδιά τους προσήλθαν νωρίτερα. Εκεί οι μαθητές/τριες θα έρθουν συνοδευόμενοι/ες από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τμημάτων.

      Παρακαλούμε τους γονείς που θα χρειαστούν γονικές βεβαιώσεις για την εργασία τους να το δηλώσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο στέλνοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Σχολείου (2dimnmic@sch.gr) αναφέροντας το ονοματεπώνυμό τους όπως και του παιδιού. Τις παραπάνω βεβαιώσεις θα τις παραλάβουν κατά την αποχώρηση των μαθητών από τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων.

   Ευχόμαστε μια καλή δημιουργική σχολική χρονιά με Πρόοδο και προπάντων ΥΓΕΙΑ για όλους!

Ο Διευθυντής

Τουρλιδάκης Ιωάννης

και το διδακτικό προσωπικό

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *