Ενημέρωση για τους βαθμούς Β΄ Τριμήνου Σχολικού Έτους 2022-23

Αγαπητοί γονείς,

η επίδοση των ελέγχων προόδου στους μαθητές και μαθήτριες της περιόδου του Β΄ τριμήνου του σχολικού έτους 2022-2023, θα γίνει την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023. Η επίδοση των βαθμών θα ξεκινήσει στις 13:15 και θα γίνεται από τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων στις αντίστοιχες αίθουσες. Οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων θα βρίσκονται στο γραφεία των εκπαιδευτικών.

Οι γονείς παρακαλούνται να είναι διακριτικοί όσον αφορά το χρόνο που θα απασχολήσουν τον εκπαιδευτικό της τάξης, καθώς θα πρέπει να σεβαστούν και την πιθανή ταλαιπωρία των άλλων γονέων που θα περιμένουν. Σε κάθε περίπτωση οι εκπαιδευτικοί είναι διαθέσιμοι στις προγραμματισμένες ώρες ενημέρωσης, όπως αυτές έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Σχολείου. Για θέματα που απαιτούν ιδιαίτερη ενημέρωση, μπορούν σε κάθε περίπτωση να επικοινωνούν με το Σχολείο, ώστε να προγραμματιστεί συνάντηση με τον εκπαιδευτικό της τάξης ή τη Διεύθυνση.

   Όσον αφορά τα  παιδιά των οποίων οι γονείς δεν θα μπορέσουν να προσέλθουν στο Σχολείο οι έλεγχοι θα τους παραδοθούν την επόμενη ημέρα. Οι γονείς μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σχολείο εάν επιθυμούν διαφορετικό τρόπο ή χρόνο επίδοσής τους.

Τα παιδιά της Α΄ και Β΄ Τάξης δεν θα παραλάβουν ελέγχους προόδου, αλλά θα ενημερωθούν για την πρόοδο των παιδιών τους από τις εκπαιδευτικούς.

   Οι εκπαιδευτικοί που δεν θα παρευρίσκονται στην ενημέρωση λόγω εργασίας τους σε άλλη σχολική μονάδα ή λόγω ασθένειας, θα ενημερώσουν τους γονείς την ημέρα τακτικής ενημέρωσης, όπως αυτή έχει προγραμματιστεί και κοινοποιηθεί στους γονείς και έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου.

   Παρακαλείσθε να μην επικαλεστείτε κωλύματα για ενημέρωση νωρίτερα από το ανακοινωμένο πρόγραμμα. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να ενημερωθείτε εναλλακτικά σε μεταγενέστερη επαφή σας με τους εκπαιδευτικούς στην επόμενη τακτική ενημέρωση.

   Όσοι από εσάς επιθυμείτε βεβαίωση επίσκεψης γονέα για να την χρησιμοποιήσετε στην εργασία σας, παρακαλώ να έχετε γνωστοποιήσει το αίτημά σας στο Σχολείο από την προηγούμενη ημέρα στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο 2dimnmic@sch.gr, ώστε να αυτή να είναι έτοιμη την ημέρα της παράδοσης των ελέγχων προόδου.

Ο Διευθυντής και οι Εκπαιδευτικοί του Σχολείου

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *