Νοέμβριος 2023

2η συνάντηση Ομάδων Γονέων: «Υποστήριξη – Ενδυνάμωση»

Αγαπητοί γονείς,

την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθεί η 2η συνάντηση της Ομάδας Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Γονέων του Σχολείου μας.

Στη συνάντηση θα παραβρεθούν και θα συνομιλήσουν με γονείς και εκπαιδευτικούς οι Σχολικοί Σύμβουλοι κ. Γ. Χαλκιάς και κ. Π. Ευκαρπίδης. Το θέμα της συνάντησης είναι:

«Δάσκαλε, πως μπορώ, ως γονέας, να βοηθήσω το παιδί μου στα μαθήματά του, στο σπίτι;»

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Ιωάννης Τουρλιδάκης

 

2η συνάντηση Ομάδων Γονέων: «Υποστήριξη – Ενδυνάμωση» Read More »

Εορτασμός της Επετείου της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Αγαπητοί γονείς, εν όψει του εορτασμού της επετείου Εξέγερσης του Πολυτεχνείου, σας γνωστοποιούμε τα εξής: Οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου και ώρα 08:30 π.μ. Την οργάνωση της εκδήλωσης έχει αναλάβει η Ε΄ Τάξη. Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί είναι οι δάσκαλοι των δύο τμημάτων Τσιακίρης Βασίλειος, Χαριτίδης Ηρακλής και η μουσικός του Σχολείου Γκιντίκα Ελευθερία. Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν κανονικά στο Σχολείο 15 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης και θα αποχωρήσουν μετά το τέλος της, που υπολογίζεται γύρω στις 09:45 π.μ. (Η αποχώρηση των μαθητών/τριών θα γίνει από τις δύο εισόδους της αυλής του Σχολείου. Παρακαλούμε τους γονείς να συνεννοηθούν με τα παιδιά τους για το σημείο συνάντησής τους με σκοπό την ομαλή αποχώρηση). Οι μαθητές/τριες που παρακολουθούν το Ολοήμερο Πρόγραμμα, συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του σχολείου και αποχωρούν μαζί με τους άλλους/ες μαθητές/τριες. Ως εκ τούτου, το Ολοήμερο και η Πρωινή Ζώνη δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΡΛΙΔΑΚΗΣ
ΠΕ70

Εορτασμός της Επετείου της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου Read More »